Telecats Interactive voice response (IVR), spraakherkenning, en VoIP

Consumentenbond kiest voor Telecats

De Consumentenbond maakt gebruik van Telios ECS dat volledig inspeelt op de laatste trends rondom klantcontact via internet en telefoon

Consumentenbond kiest Telecats

De Consumentenbond maakt sinds enkele weken gebruik van het Telios Enterprise Communication Systeem (ECS) van Telecats. Telios ECS heeft uitgebreide communicatiemogelijkheden voor de gehele organisatie en is gebaseerd op open standaarden.

 

Multi-channel klantcontact, social media en het nieuwe werken hebben de manier waarop klanten met organisaties communiceren de afgelopen jaren sterk veranderd. De Consumentenbond maakt gebruik van Telios ECS, dat volledig inspeelt op de laatste trends rondom klantcontact via internet en telefoon. In deze tijd, met de grote verscheidenheid aan vergelijkingssites, consumentenprogramma’s en tijdschriften is een goede bereikbaarheid en klantenservice voor de Consumentenbond zeer belangrijk.

 

Carmen Vriesema, manager CRM/service en advies Consumentenbond: “Consumenten moeten vertrouwen op het gezag van de Consumentenbond. Een goede en efficiënte bereikbaarheid is daarbij essentieel. Om die reden en vanwege de toekomstvastheid is gekozen voor Telecats”

 

De Consumentenbond is dé vereniging in Nederland die opkomt voor de belangen van alle consumenten. Met als missie: consumenten in staat stellen beter en makkelijker keuzes te maken, met respect voor mens en milieu. Zie ook www.consumentenbond.nl