NIEUWS – CASES


Webhelp Nederland neemt Telecats over

Webhelp Nederland neemt Telecats over

Webhelp Nederland, de toonaangevende onderneming op het gebied van transformatie van customer experiences, is verheugd een meerderheidsbelang te hebben verkregen in Telecats, specialist in taal- en spraaktechnologie.


Consumentenbond verbetert klantreis door spraakherkenning

Consumentenbond verbetert klantreis door spraakherkenning

De Consumentenbond heeft haar klantreis sterk verbeterd door het telefonische keuzemenu te vervangen voor de Open Vraag Spraak Herkenning (OVSH) oplossing van Telecats. Klanten worden nu door het inspreken van een onderwerp of vraag 30 seconden sneller doorverbonden naar een medewerker.


De toekomst van klantcontact bij Ziekenhuisgroep Twente

De toekomst van klantcontact bij Ziekenhuisgroep Twente

Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) wil graag de launching customer worden van Telecats op het gebied van vernieuwend klantcontact. Om patiënten zo goed mogelijk te helpen moet worden bepaald waarvoor ze bellen. Op basis van wat de klant inspreekt wordt het gesprek gerouteerd (doorverwezen), een vervolgvraag gesteld of krijgt de klant direct een antwoord met de juiste informatie.


U vraagt, wij begrijpen. Klantcontact met spraakherkenning bij KPN

U vraagt, wij begrijpen. Klantcontact met spraakherkenning bij KPN

De klantenservice van KPN verwerkt vele miljoenen gesprekken per jaar. De vragen zijn diverser dan ooit vanwege de grote verscheidenheid aan producten en diensten die KPN levert. Het is essentieel om de klant te identificeren, de vraag te classificeren en relevante informatie mee te geven aan de medewerker die het gesprek krijgt. Spraakherkenning is daarbij onontbeerlijk.


De Zorggroep optimaliseert bereikbaarheid van haar zorgprofessionals

De Zorggroep

Een goede bereikbaarheid is cruciaal bij de veranderende zorgvraag en de ontwikkeling richting zelfsturende zorgteams. Daar waar vroeger de mobiele diensttelefoon van hand tot hand ging, is nu de bereikbaarheid georganiseerd met het telefoniesysteem van Telecats.


Digitaal bezoekersparkeren in Den Haag met kenteken spraakherkenning

Digitaal bezoekersparkeren in Den Haag met kentekenspraakherkenning

Het aan- en afmelden van het bezoekersparkeren is veranderd in Den Haag. De bezoekerspas is niet meer nodig. Daarvoor in de plaats kunnen vergunninghouders bezoekers aan en afmelden via internet of met de telefoon en spraakherkenning van Telecats.


Plenaire debatten zijn eenvoudig doorzoekbaar m.b.v. spraakherkenning

Tweede Kamer

Plenaire debatten van de Tweede Kamer worden middel van spraaktechnologie van Telecats voorzien van ondertiteling. Door deze technologie is het ook mogelijk geworden in debatten om te zoeken op gesproken woord.


PGGM kan klanten beter bedienen door identificatie met spraakherkenning

PGGM

PGGM maakt gebruik van de spraaktechnologie van Telecats. In eerste instantie worden klanten via het inspreken van de postcode en het huisnummer geïdentificeerd aan de telefoon.


Gemeente Zwolle live met Telios KCC oplossing uit de cloud

Zwolle

De Gemeente Zwolle is optimaal bereikbaar voor burgers met de Telios contact center oplossing uit de Cloud van Telecats. Het aantal gemeenten dat gebruik maakt van de Telios contact center oplossing van Telecats blijft daarmee groeien.


KCC gemeente Nijmegen routeert klantcontact met spraakherkenning

Nijmegen

De gemeente Nijmegen maakt gebruik van Open Vraag Spraakherkenning van Telecats. Mensen die de gemeente bellen, kunnen hun vraag inspreken waarna de vraag wordt beantwoord of doorgezet naar de juiste medewerker op het KCC.


Gemeente Südwest Fryslân beter bereikbaar door terugbellen op afspraak

SWF

Gemeente Súdwest-Fryslân heeft “terugbellen op afspraak” geïmplementeerd om grote drukte op het klantcontact center op te vangen.


Hoe de gemeente Ede klantcontact optimaliseert met spraakherkenning

Gemeente Ede

De gemeente Ede wil optimale dienstverlening aan haar inwoners bieden. De beleving van een klant (inwoner) over het contact met de gemeente is een bepalende factor voor de kwaliteit van de dienstverlening.


Aegon blijft continue werken aan optimaliseren klantbeleving

Aegon

Aegon zal continue blijven werken aan het optimaliseren van de klantbeleving. Dat doe je door de klant snel het juiste antwoord te geven, maar nog belangrijker is misschien wel dat je meevoelt en meedenkt.


KCC consumentenbond efficiënter door blenden inbound en outbound

Consumentenbond

Een primeur voor het contactcenter van de Consumentenbond. Met de nieuwe Telios outboundtool van Telecats kunnen de medewerkers van het contactcenter nog efficiënter worden ingezet.


Digitaal bezoekersparkeren in Zaanstad met kenteken spraakherkenning

Gemeente Zaanstad

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch met spraakherkenning.


Ontwikkeling Internationale Spraakherkenning
 

Ontwikkeling Internationale Spraakherkenning

Telecats onderzoekt in hoeverre de bestaande spraakherkenningstechnologie geschikt is voor de internationale markt, voor andere kleinere taalgebieden.