CASES & NIEUWS


Hoe de verzekeraar straks ons gedrag gaat ‘voorspellen’

De AI ontwikkeling op met name het talige gebied vormt een serieuze bedreiging. Want AI gaat ver. Het is een onvermijdelijk gevolg en voor veel professionals geldt dat ze op zoek moeten gaan naar hun eigen meerwaarde. Mits goed geïmplementeerd is AI steeds beter in staat om ons gedrag te voorspellen. Verzekeraars worden straks ‘de voorspeller’.


Sanoma

Sanoma optimaliseert match tussen medewerker en klant

De match tussen medewerker en klant wordt steeds belangrijker doordat eenvoudige vragen geautomatiseerd afgehandeld worden. Bij complexe onderwerpen die live worden afgehandeld, spelen commercieel gevoel, creativiteit en empathie van de medewerker een belangrijke rol.


Samen goed voor de klant

Case KPN en Telecats CustomerFirst Partnership Award

KPN en Telecats werken als partner al meer dan 10 jaar samen en sinds vorig jaar werken we in één scrum-team aan innovatie, ontwikkeling en verbetering van de klantenservice van KPN. Deze vernieuwende samenwerking vormt samen met Spraak Routeren de basis van de door ons ingediende case.


Gemeente Ede innoveert met dienstverlening aan de burger

Gemeente Ede innoveert met dienstverlening aan burger

Ede loopt voorop als het gaat om innovatie op het gebied van dienstverlening aan de burger. Harry Jacobs is sinds ruim zes jaar verantwoordelijk voor het klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente. Welke technologische en organisatorische innovaties zijn mogelijk in het contact met de burger?


Telios IQ met machine learning

De intelligente match tussen klant en medewerker

Telecats zet kunstmatige intelligentie volop in bij de ontwikkeling van spraaktechnologie en nu ook voor Telios IQ. Want echt intelligent routeren is alleen mogelijk met behulp van machine learning. Kunstmatige Intelligentie zal de komende jaren echt doorbreken en zorgen voor grote veranderingen in klantcontact.


Telios IQ met machine learning

GBLT verbetert dienstverlening samen met Telecats

GBLT heeft de Contact Center Oplossing (Telios CCO) van Telecats in gebruik genomen. In Telios CCO zijn telefooncentrale en keuzemenu geïntegreerd waarbij het keuzemenu eenvoudig door GBLT zelf aan te passen is. De Supervisors op het KCC kunnen op het real time wallboard via een webinterface vanaf iedere werkplek het contactcenter monitoren en op basis van overzichtelijke rapportages beter anticiperen op de hoeveelheid en aard van de aangeboden gesprekken.


Spraaktechnologie krijgt belangrijke rol in customer service KPN

Belangrijke rol voor spraaktechnologie bij KPN

KPN gebruikt Open Vraag Spraakherkenning voor de routering van klantcontact en beschouwt deze spraakherkenning als vertrekpunt voor allerlei slimme oplossingen.


Gemeente Ede beter bereikbaar met VAMO oplossing Telecats en T-Mobile

Gemeente Ede beter bereikbaar met VAMO oplossing Telecats en T-Mobile

Telecats en T-Mobile integreren vaste en mobiele telefonie bij de Gemeente Ede. Door de geïntegreerde oplossing met terugval mogelijkheden, presence informatie en centrale bereikbaarheid rapportage kan de gemeente Ede beter sturen op de bereikbaarheid van medewerkers in front en backoffice.


Bereikbaarheid van de backoffice organiseren

Computer luistert mee: callcenter ‘hoort’ of jij vrolijk bent

Bij Telecats ontwikkelen we spraaktechnologie voor contact centers. Steeds vaker krijgen we de vraag: kunnen jullie ook iets zeggen over “emotie” van de beller? Zijn onze klanten tevreden na afloop van het gesprek of niet?


Bereikbaarheid van de backoffice organiseren

Bereikbaarheid van de backoffice organiseren

Is de bereikbaarheid van de eerste lijn goed voor elkaar, blijkt de bereikbaarheid van de backoffice nog een probleem. Toch is ook dat oplosbaar.


Verbetering klantreis door context routering

Verbetering klantreis door context routering

De klant komt er op de site niet uit, gaat bellen en moet alles opnieuw vertellen. Daar gaat je klanttevredenheid en NPS. Met context routeren is dit verleden tijd.


Webhelp Nederland neemt Telecats over

Webhelp Nederland neemt Telecats over

Webhelp Nederland, de toonaangevende onderneming op het gebied van transformatie van customer experiences, is verheugd een meerderheidsbelang te hebben verkregen in Telecats, specialist in taal- en spraaktechnologie.


Consumentenbond verbetert klantreis door spraakherkenning

Consumentenbond verbetert klantreis door spraakherkenning

De Consumentenbond heeft haar klantreis sterk verbeterd door het telefonische keuzemenu te vervangen door de Open Vraag Spraak Herkenning (OVSH) oplossing van Telecats. Klanten worden nu door het inspreken van een onderwerp of vraag 30 seconden sneller doorverbonden naar een medewerker.


U vraagt, wij begrijpen. Klantcontact met spraakherkenning bij KPN

U vraagt, wij begrijpen. Klantcontact met spraakherkenning bij KPN

De klantenservice van KPN verwerkt vele miljoenen gesprekken per jaar. De vragen zijn diverser dan ooit vanwege de grote verscheidenheid aan producten en diensten die KPN levert. Het is essentieel om de klant te identificeren, de vraag te classificeren en relevante informatie mee te geven aan de medewerker die het gesprek krijgt. Spraakherkenning is daarbij onontbeerlijk.


De Zorggroep

De Zorggroep optimaliseert bereikbaarheid van haar zorgprofessionals

Een goede bereikbaarheid is cruciaal bij de veranderende zorgvraag en de ontwikkeling richting zelfsturende zorgteams. Daar waar vroeger de mobiele diensttelefoon van hand tot hand ging, is nu de bereikbaarheid georganiseerd met het telefoniesysteem van Telecats.


Digitaal bezoekersparkeren in Den Haag met kentekenspraakherkenning

Digitaal bezoekersparkeren in Den Haag met kenteken spraakherkenning

Het aan- en afmelden van het bezoekersparkeren is veranderd in Den Haag. De bezoekerspas is niet meer nodig. Daarvoor in de plaats kunnen vergunninghouders bezoekers aan en afmelden via internet of met de telefoon en spraakherkenning van Telecats.


Tweede Kamer

Plenaire debatten zijn eenvoudig doorzoekbaar m.b.v. spraakherkenning

Plenaire debatten van de Tweede Kamer worden middel van spraaktechnologie van Telecats voorzien van ondertiteling. Door deze technologie is het ook mogelijk geworden in debatten om te zoeken op gesproken woord.


PGGM

PGGM kan klanten beter bedienen door identificatie met spraakherkenning

PGGM maakt gebruik van de spraaktechnologie van Telecats. In eerste instantie worden klanten via het inspreken van de postcode en het huisnummer geïdentificeerd aan de telefoon.


Zwolle

Gemeente Zwolle live met Telios KCC oplossing uit de cloud

De Gemeente Zwolle is optimaal bereikbaar voor burgers met de Telios contact center oplossing uit de Cloud van Telecats. Het aantal gemeenten dat gebruik maakt van de Telios contact center oplossing van Telecats blijft daarmee groeien.


Nijmegen

KCC gemeente Nijmegen routeert klantcontact met spraakherkenning

De gemeente Nijmegen maakt gebruik van Open Vraag Spraakherkenning van Telecats. Mensen die de gemeente bellen, kunnen hun vraag inspreken waarna de vraag wordt beantwoord of doorgezet naar de juiste medewerker op het KCC.


SWF

Gemeente Südwest Fryslân beter bereikbaar door terugbellen op afspraak

Gemeente Súdwest-Fryslân heeft “terugbellen op afspraak” geïmplementeerd om grote drukte op het klantcontact center op te vangen.


Gemeente Ede

Hoe de gemeente Ede klantcontact optimaliseert met spraakherkenning

De gemeente Ede wil optimale dienstverlening aan haar inwoners bieden. De beleving van een klant (inwoner) over het contact met de gemeente is een bepalende factor voor de kwaliteit van de dienstverlening.


Aegon

Aegon blijft continue werken aan optimaliseren klantbeleving

Aegon zal continue blijven werken aan het optimaliseren van de klantbeleving. Dat doe je door de klant snel het juiste antwoord te geven, maar nog belangrijker is misschien wel dat je meevoelt en meedenkt.


Consumentenbond

KCC consumentenbond efficiënter door blenden inbound en outbound

Een primeur voor het contactcenter van de Consumentenbond. Met de nieuwe Telios outboundtool van Telecats kunnen de medewerkers van het contactcenter nog efficiënter worden ingezet.


Gemeente Zaanstad

Digitaal bezoekersparkeren in Zaanstad met kenteken spraakherkenning

In Zaanstad kunnen bewoners en bedrijven hun parkeerzaken vanuit huis regelen, online of telefonisch met spraakherkenning.


Ontwikkeling Internationale Spraakherkenning

Ontwikkeling Internationale Spraakherkenning

Telecats onderzoekt in hoeverre de bestaande spraakherkenningstechnologie geschikt is voor de internationale markt, voor andere kleinere taalgebieden.