Sleeping along with Sheltersuit Sleep Out

TER KENNISGEVING: In verband met de vergaande maatregelen vanuit de Overheid zal ook de SHELTERSUIT SLEEP OUT aanstaande zaterdag 14 maart op de Grote Markt in Enschede geen doorgang vinden. De Sheltersuit Sleep Out zal worden verplaatst naar een tijdstip in het najaar.
Wij sponsoren met trots onze collega’s die voor de Sheltersuit Sleep Out een nacht buiten slapen om aandacht te vragen voor de daklozenproblematiek en geld in te zamelen voor dit nobele doel. In de nacht van 14 op 15 maart organiseert Sheltersuit de eerste Nederlandse Sheltersuit Sleep Out op de Oude Markt in Enschede. Deelnemers laten zich sponsoren en brengen samen op het plein de nacht door.

Wat doet Sheltersuit

Stichting Sheltersuit heeft als doel wereldwijd vluchtelingen en daklozen, die in barre omstandigheden moeten leven, te helpen door het beschikbaar stellen van warme en beschermende kleding, de Sheltersuit. Dit is een combinatie van een jas, slaapzak en opbergtas die het overleven in barre weersomstandigheden mogelijk maakt en wordt gemaakt van gerecycleerde materialen. De Sheltersuit wordt geproduceerd van ‘mens tot mens’ waarbij vluchtelingen, daklozen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zich inzetten voor de medemens in nood. Door donaties in de vorm van (financiële) middelen kan de stichting deze Sheltersuits gratis beschikbaar stellen.

Evas is sleeping outside

Een tijdje geleden ging ik naar een TEDx evenement waar ik werd voorgesteld aan Sheltersuit. Na hun lezing voelde ik dat ik hen kon en moest helpen in hun doel. Dit resulteerde in het helpen met de technische kant van de online aanwezigheid van Shelteruit in mijn vrije tijd gedurende de laatste 4 jaar. Nu met de sleepout zie ik een unieke kans om op te treden als ambassadeur voor Sheltersuit. In deze koude wereld waar dakloosheid een groeiend probleem lijkt te zijn, vraag ik je hulp om minstens 4 mensen wat warmte terug te geven.

Of scan deze QR-code
met je camera

Telecats doneert jaarlijks aan Sheltersuit. Dit jaar is Telecats volledig ingelijfd bij Webhelp, een multinational die ook zich inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en hun nieuwe slogan is Think Human. Een mooie match met Sheltersuit.

Een nacht in de kou voor warme sheltersuits

Toen ik ontdekte waar Sheltersuit zich voor inzet was ik onder de indruk. Enerzijds van hun enorme inzet voor daklozen maar ook omdat er zoveel mensen zijn die de nacht op straat moeten doorbrengen. Ongelofelijk in deze tijd van welvaart.

Daarom doe ik mee met de Sleep Out en slaap ik een nacht in de kou. Hiermee wil ik zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om geld te doneren voor warme Sheltersuits. Help je mee om mijn doel te halen?

Of scan deze QR-code
met je camera

Sleep out

Deelnemers krijgen voorlichting hoe ze zich warm moeten kleden en voorbereiden op het slapen in de kou. Er wordt een groot podium gebouwd voor een muzikaal en inhoudelijk programma, de hele nacht zal er van alles te doen zijn.

Kortom, de Sheltersuit Sleep Out gaat een heel bijzondere nacht worden. Samen met alle deelnemers, de stad Enschede en een geweldig programma zullen we elkaar warm houden en samen zoveel mogelijk geld inzamelen. Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan Stichting Sheltersuit die daarmee speciale water- en winddichte jassen maken en zorgen voor de juiste en eerlijke distributie.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Copyright 2020 © Telecats BV. All rights reserved.

Copyright 2020 © Telecats BV. All rights reserved.

Copyright 2020 © Telecats BV. All rights reserved.

Get in touch

Bezoekadres

Colosseum 42 - 7521 PT Enschede

Postadres

Postbus 92 - 7500 AB Enschede

Algemeen

053 - 488 99 00

Support

053 - 488 99 20

Of stuur ons een berichtje

Bij ons werken?

Meer informatie

Benieuwd naar de inzichten in klantcontact door recording & transcriptie?
Vul dan uw gegevens in en wij sturen u de whitepaper toe.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van het transcriberen van gesprekken?
Vul dan uw gegevens in en wij sturen u de whitepaper toe.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van het opnemen van gesprekken?
Vul dan uw gegevens in en wij sturen u de whitepaper toe.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van routeren met spraakherkenning?
Vul dan uw gegevens in en wij sturen u de whitepaper toe.