Image
Image

Deze vacature is

Image
Klantcontact is een verantwoordelijkheid voor de gehele organisatie. Logisch dus dat wanneer er nieuwe technologie wordt ingezet dat impact heeft op veel mensen. Onze projecten hebben betrekking op die technologie vernieuwing en kenmerken zich door veel afstemming en begeleiding die nodig is om dat succesvol te doen. Dit vraagt veel van onze projectmanagers en consultants. Zij hebben niet alleen een goed begrip van de technologie maar juist ook van de mensen die nodig zijn om er een succes van te maken. Zijn de verwachtingen gelijkgestemd? Wordt ieders rol goed ingevuld? Hebben we hetzelfde doel? Deze vragen spelen continue naast de praktische kant van de zaak zoals planningen, budgetten en urenverantwoording. Dit alles tegen een achtergrond waarbij het hart van Telecats klopt op de (door)ontwikkeling van innovatieve technologie.

Wie zoeken we

Wie zoeken we

We zijn ambitieus en willen onze marktpositie verder uitbouwen. We willen onze klanten helpen om de volgende stap in klantcontact te maken en zijn daarom op zoek naar een …. Tja, hoe noem je dit? Degene die we zoeken is net zozeer een projectmanager als een consultant. Een krachtige persoonlijkheid die het vertrouwen van zijn collega's en onze klanten heeft en met tact en begrip projecten tot een goed einde brengt. We willen jouw kwaliteiten en taken niet vastpinnen op een lijstje. We kunnen hooguit aangeven wat we verwachten:

  • Je hebt drive en bent toegankelijk
  • Je bent stressbestendig en blijft vriendelijk
  • Je hebt ervaring als projectmanager met ICT projecten
  • Je hebt ICT kennis en weet die te gebruiken bij het opstellen van functionele ontwerpen
  • Je bent consciëntieus en zeer vaardig met tools als Excel, MS Project, Powerpoint e.d.
  • Je ziet kansen en weet wie je moet hebben om iets te bereiken

Wat kan je van ons verwachten

Wat kan je van ons verwachten

Onze verwachtingen zijn hoog. Ons commitment aan jou ook. We zorgen ervoor dat jij op een goede manier je werk kunt doen en daarvoor de juiste faciliteiten krijgt. We begrijpen de druk die je soms zult ervaren en zorgen desgewenst voor voldoende afleiding. "Na een potje tafeltennis of poolbiljart kan de wereld er ineens heel anders uit zien". Uiteraard coachen we je en zorgen we er samen voor dat je telkens beter wordt.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd

Herken jij je in bovenstaande? Dan komen we graag met je in contact. Hebben zowel jij als wij het goede gevoel dan ga je een casus uitwerken. Die gaan we uitgebreid bespreken en je krijgt heldere feedback. Jij krijgt hiermee een goed beeld van de projecten bij Telecats en wij krijgen inzicht in jouw aanpak.

Je motivatie met uitgebreid CV ontvangen we graag via m.elfring@telecats.nl. Voor meer informatie over de functie en/of het bedrijf kun je contact opnemen met Marcel Elfring (053-4889946).

Telecats vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en veiligheid van haar organisatie en klanten te waarborgen. Telecats bewaart je sollicitatie tot maximaal 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure, waarna de gegevens zullen worden vernietigd. Door te solliciteren stem je in met deze bewaartermijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Deel deze vacature