Image
Image

Voor de doorontwikkeling van haar producten is Telecats op zoek naar een enthousiaste front-end ontwikkelaar met een passie voor design en gebruikerservaring. Telecats maakt innovatieve systemen om het klantcontact van organisaties zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan het vervangen van traditionele keuzemenu’s (toets 1 voor x, toets 2 voor y) door een applicatie met spraakherkenning, of het automatisch tonen van klantinformatie op het scherm van de contactcenter-agent.

Wij werken hard aan het contactcenter van de toekomst. Help jij ons om dit systeem er gelikt uit te laten zien?

Wie zoeken we

Wie zoeken we

Als front-end developer bij Telecats zul je meedraaien in ons multidisciplinaire ontwikkel-team dat werkt volgens onze eigen variant van scrum. Samen is dit team verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van onze producten, welke gebouwd worden met oa. Java, Spring, GIT, Maven en AngularJS. Dit team mist nog een front-end developer met goed gevoel voor design. Je zult hierbij verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en implementeren van de gebruikersinterface van onze producten.

We verwachten van jou een HBO- of WO-denkniveau en enthousiasme in je werk. Je gaat moeilijke problemen niet uit de weg en bent gedreven om elke dag weer iets bij te leren. Je hebt een kritische houding, maar werkt ook graag samen aan het oplossen van problemen.

Ervaring met agile werken en kennis van onze technologie-stack zijn wel een pré, maar geen vereiste. Technieken waar je niet of minder bekend mee bent maak je jezelf graag eigen.

Wat kan je van ons verwachten

Wat kan je van ons verwachten

Wij bieden je een hoop vrijheid om je werk te doen binnen ons gezellige team tegen een goed salaris. Samen werken we aan het verbeteren van klantcontact voor zowel klanten als organisaties. Er is voldoende ruimte om meer dingen bij te leren als hier behoefte aan is. Als ons antwoord op het leven, het universum en alles hebben wij “Room 42” gemaakt. Hier kun je tijdens je pauze ontspannen een potje poolen, tafeltennissen of darten.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd

Herken jij je in bovenstaande? Dan komen we graag met je in contact. Je motivatie met uitgebreid CV ontvangen we graag via m.elfring@telecats.nl. Voor meer informatie over de functie en/of het bedrijf kun je contact opnemen met Marcel Elfring (053-4889946).

Telecats vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en veiligheid van haar organisatie en klanten te waarborgen. Telecats bewaart je sollicitatie tot maximaal 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure, waarna de gegevens zullen worden vernietigd. Door te solliciteren stem je in met deze bewaartermijn.

Deel deze vacature

Deze vacature is

Image