Image
Image

Al 25 jaar ontwikkelt Telecats hoogwaardige en vooruitstrevende klantcontact oplossingen. Vanwege onze constante innovatie en de groei van ons klantportfolio zijn we op zoek naar de software engineer die ons team komt versterken.

Wie zoeken we

Wie zoeken we

Telecats levert innovatieve oplossingen die het klantcontact van organisaties naar een steeds hoger niveau brengen. We maken hierbij niet alleen gebruik van de cutting-edge development tools maar werken ook volgens agile methodieken in development teams. Onze software routeert miljoenen telefoongesprekken per jaar en is veelal gekoppeld aan diverse klantsystemen en telefooncentrales. We ontwikkelen de complete stack in eigen huis, van back-ends, reporting, networking tot aan usermanagement en GUI. Teamleads, architecten, product-owners en projectmanagers werken nauw samen om telkens de beste oplossing te realiseren.

Als Software Engineer ben je lid van een van onze development teams. In sprints wordt telkens gewerkt naar een volgende release, waarbij de developers telkens zelf aangeven welke onderdelen ze voor hun rekening nemen. Je taken bestaan op hoofdlijnen uit:

  • Opstellen van technische specificaties
  • Programmeren van functionaliteit, veelal in Java
  • Deelname aan sprint overleg, (daily) scrum’s en projectspecifiek overleg
  • Code review
  • Bug analyse

Je bent analytisch sterk en leergierig. Als teamlid ben je zeer bereid om je collega's te ondersteunen m.a.w. een echte teamplayer. 

Functie-eisen:

  • Communicatief mondeling en schriftelijk (Nederlands) goed
  • Aantoonbare kennis van Java
  • Kennis van Java frameworks zoals Spring, JPA
  • (Pré) Kennis van Angular
  • (Pré) Kennis en ervaring met Linux systemen

Wat kan je van ons verwachten

Wat kan je van ons verwachten

Wij bieden je een hoop vrijheid om je werk te doen binnen ons gezellige team tegen een goed salaris. Samen werken we aan het verbeteren van klantcontact voor zowel klanten als organisaties. Er is voldoende ruimte om meer dingen bij te leren als hier behoefte aan is. Als ons antwoord op het leven, het universum en alles hebben wij “Room 42” gemaakt. Hier kun je tijdens je pauze ontspannen een potje poolen, tafeltennissen of darten.

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd

Herken jij je in bovenstaande? Dan komen we graag met je in contact. Je motivatie met uitgebreid CV ontvangen we graag via w.luimes@telecats.nl. Voor meer informatie over de functie en/of het bedrijf kun je contact opnemen met Wim Luimes (053-4889904).

Telecats vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en veiligheid van haar organisatie en klanten te waarborgen. Telecats bewaart je sollicitatie tot maximaal 12 maanden na beëindiging van de sollicitatieprocedure, waarna de gegevens zullen worden vernietigd. Door te solliciteren stem je in met deze bewaartermijn.

Deel deze vacature

Deze vacature is

Image